ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?
 
 
Δύο μήνες μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος , και παρά την καθολική υποστήριξή του από τους τοπικούς φορείς , συνεχίζεται μέχρι σήμερα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού,  επειδή οι  Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας  δεν έχουν εγκρίνει μέχρι σήμερα την αναγκαία  διόρθωση   των δρομολογίων στην απογευματινή ζώνη  της γραμμής Θάσου-Κεραμωτής .
      Οι προβαλλόμενοι  λόγοι  περί μη συμφωνίας  της εταιρείας του κ. Φιλιάγκου  ή περί  ανατροπής της αναλογικότητας  στην κατανομή των δρομολογίων ανά πλοίο με την προσθήκη ενός επιπλέον δρομολογίου ΔΕΝ αφορούν το επιβατικό κοινό.  
          Η επικαλούμενη από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας , τήρηση της αναλογικότητας  στην  κατανομή των δρομολογίων ανά πλοίο,  παραβιάζεται κατ΄ εξακολούθηση   επιτρέποντας  στον κ.   Φιλιάγκο  να εκτελεί δρομολόγια που αναλογούν σε δύο πλοία ενώ διαθέτει μόνο ένα  και το δεύτερο «απουσιάζει και  αναμένεται» εδώ και επτά μήνες .
       Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας  έπρεπε μέχρι σήμερα ,  ως έχουν υποχρέωση,  να  έχουν βρεί  λύση με ΜΟΝΟ  γνώμονα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού , του  εμπορικού κόσμου και της τουριστικής κίνησης του νησιού . 
     Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Θάσου Α.Ε.   δέχεται καθημερινά τα δίκαια παράπονα  του συμπολιτών μας  και έχει προ πολλού δηλώσει  την ετοιμότητά της  να ανταποκριθεί  είτε στην προσθήκη ενός επιπλέον δρομολογίου είτε στην διεύρυνση  του ωραρίου  των απογευματινών δρομολογίων .
    Η ευθύνη  της συνέχισης  της ταλαιπωρίας  του επιβατικού κοινού δεν βαρύνει  την  Α.Ν.Ε.Θ.
 
                                                                                                                                                                                                                                            Θάσος  17-5-2017
                                                                                                                                                                                                                                            Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΑΝΕΘ ΑΕ είναι πιστοποιημένη ότι πληρεί και εφαρμόζει τις απαιτήσεις των διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης για την Ασφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη Θάλασσα 1974, όπως τροποποιήθηκε και του κανονισμού 3051//95 της Ε.Ε.για την Ασφαλή Διαχείρηση των Ε/Γ-Ο/Γ ανοιχτού και κλειστού τύπου πλοίων όπως συμπληρώθηκε με τον κ.κ 179/98.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στόχος της Εταιρείας είναι η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων και με την βελτίωση των συνθηκών διακίνησης, επιβατών και οχημάτων.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σεβασμός και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με συνεχείς ελέγχους και σχολαστική τήρηση των διεθνών διατάξεων. Ειδική σήμανση σε καθορισμένα σημεία στα πλοία για την αποφυγή της απόρριψης άχρηστων αντικειμένων στη θάλασσα.
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ